ВолароМед Медицински центар

Медицински третман во Израел од светска класа

Дијализа

Ќе патувате до Израел и имате потреба од дијализа време на неговиот престој? ВолароМед Медицински центар има решение на вашите потреби. Услугата дава на странски пациенти пристап до третман и дијализа од светска класа.
ВолароМед дијализа центри во Израел нудат највисоките стандарди на дијализа за возрасни и деца, вклучувајќи истражување и консултации, кои се вршат од водечките специјалисти во Израел

Пациентите на дијализа третман во целото пътувание во Израел можат да имаат корист од:
Хемодијализа или перитонеална дијализа.

Процедури, извршени во различни центри за дијализа – наоѓаат се во секој голем град во земјата.

Постапки со поголема удобност додека добиваат персонални грижи од приватниот медицински соработник владее слободно мајчин јазик на пациентот.
Одредување на распоредот на дијализа со ВолароМед ќе ги прошири можностите за вашиот одмор во Израел, истовремено ви дава гаранција за добивање на истите високи стандарди за нега што ги примате дома.
Во Израел може да се добијат дијализа третман во секој од 50-те лиценцирани центри за дијализа, со повеќе места се наоѓа во секој голем град и поголемите туристички атракции.

ВолароМед Медицински центар е тука за да ви даде решение за вашите потреби за време на дијализа и одмор ви во Израел, да се обезбеди пријатно искуство.