Насловна

Светска класа – Медицинскo лекување во Израел, кај нас Вие никогаш не сте сами.

Локазирани со канцеларии и претставништва во Бугарија, Израел, Македонија, Србија, Романија, Црна Гора и други земји ВолароМед – Медицински центар има долгогодишно искуство со најдобрите тимови во обезбедување на врвнa здравствена заштита на пациенти од сите страни на светот . Пациенти доаѓаат од странство за да добијат медицинска нега од ВолароМед поради одличната репутација за персонална терапија, специјално дизајниранa за секој пациент во зависност од нивните индивидуални потреби. Сите процедури се изведуваат од најдобрите лекари специјалисти. Ние сме ангажирани да им дадеме на нашите пациенти највисок стандард на медицински третман во странство, заедно со најпрофитабилните опции за медицински транспорт. Нашата лична посветеност, грижа и пристап придонеле ВолароМед да биде меѓу водачите во обезбедување на здравствена заштита и третман во странство. Личен медицински соработник, кој го владее мајчиниот јазик на пациентот, е избран да ги придружува при секој чекор на медицинскиот третман во странство, како гаранција дека пациентите секогаш ќе се чувствуваат “како дома” и никогаш “осамени”.

Що изберете нам?

Защо ВолароМед?

  • Лечение на достъпни цени
  • Лични медицински сътрудници владеещи свободно родния език на всеки пациент
  • Медицинските стандарти в Израел са сред най-високите в света
  • Международни Медицински спасителни служби
  • Международно признати лекари специалисти
  • Незабавен достъп до лечение