ВолароМед Медицински центар

Медицински третман во Израел од светска класа

Воздушно Брзи Помош

Воздушно Брзи Помош, Медицински летови Медицински Транспортни услуги

Има ситуации во кои брза помош не може да достигне до местото лесно или доволно брзо, или пациентот треба да се транспортира на далечна растојание што го прави воздушниот превоз најмногу практични транспорт.

Воздушните амбулантни возила и медицински екипи работат 24 часа на ден со користење на најновите медицински техники и средства на располагање.

Медицинските екипи се опремени со опрема која им дава можност да се обезбедат медицински третман на критична повредени или болни пациенти. Опремата на воздушното брза помош вклучува вентилатори, лекови, ЕКГ и следење на пациентот, CPR опрема, носилки и инкубатори.

ВолароМед ви нуди Воздушни Медицински услуги кога се потребни.

Ние работиме со даватели на услуги за воздушен превоз со амбулантни возила во Израел, кои ви даваат целосна покриеност.

Ако ви треба Воздушно Брзи Помош, ве молиме пратете ни e-mail или јавете се. Ние сме ви стои на располагање 24 / 7.

За повеќе информации:

Што е медицинска евакуација?

Медицинска евакуација, често скратено “MEDEVAC”, е навремен и ефикасен транспорт со експерт за рутирање кои обезбедуваат медицинска помош на пациентот до движењето му до соодветна медицинска установа за лекување користејќи медицински опремени возила (амбулантни возила автомобил или Воздушни амбулантни возила).

Кога Ви е потребно медицинска евакуација?

• Кога достапните медицински услуги, не можат да обезбедат потребното лекување

• Кога изгубеното време може да значи зголемена морбидитет и морталитет

ВолароМед MEDEVACS

•Ние ќе ви транспорт е можно поскоро, до соодветниот медицински центар

•Нашите медицински евакуација вклучуваат сите земјени транспортот, најсовремените опремените амбулантни возила и нашите целосно опремени амбулантни возила ВолароМед Air.