ВолароМед Медицински център

Медицинско лечение в Израел от световна класа

Диализи

ВолароМед Медицински център е тук, за да ви даде решение на Вашите нужди по време на диализа и почивката Ви в Израел, като се гарантира  приятно преживяване.

ВолароМед диализни центрове в Израел предлагат най-високите стандарти на диализа за възрастни и деца, включително изследвания и консултации, които се извършват от водещи специалисти в Израел.

Ще пътувате до Израел и имате нужда от диализа време на престоя си? ВолароМед Медицински център има решение на вашите нужди. Услугата предоставя на чуждестранни пациенти  достъп до лечение и диализа от световна класа.

Пациентите на диализно лечение през цялото си пътувание в Израел могат да се възползват от:

Хемодиализа или перитонеална диализа.
Процедури, извършвани в различни центрове за диализа – намират се във всеки голям град в страната.
Процедури с по-голямо удобство, докато получават персонални грижи от личния медицински сътрудник владеещ свободно родния език на пациента.
Определяне на графика на диализите с ВолароМед ще разшири възможностите Ви за почивка  в Израел, като същевременно Ви дава гаранция за получаване на същите високи стандарти за грижа, които получавате в къщи.

В Израел можете да получите диализно лечение във всеки от 50-те лицензирани центрове за диализа, с множество места, разположени във всеки голям град и по-големите туристически атракции.