ВолароМед Медицински център

Медицинско лечение в Израел от световна класа

Пластична хирургия

ВолароМед  предлага Корективна и Естетична пластична хирургия

Пластичните и Естетични хирурзи се справят с възстановяването на вродени малформации, ексцизия и реконструкции на кожни тумори и белези от изгаряния, кожни присадки,възстановяване на хипертрофични белези и келоиди, реконструкция на гърдата след мастектомия

Краниофациални малформации: заешка уста, вълча уста, деформации на ушите
Тумори: базалноклетъчен карцином и малигнен меланом

Естетична хирургия

Тази професия е специализирана в естетичното лечение на „дефекти”  за подобряване външния вид  на пациентите с цел да се  постигне по-добро качество на живот. Добре известни и с опит в различни области на пластичната хирургия, екипите осигуряват на своите пациенти най-безопасната и най-професионалната среда за всяко лечение. Мултидисциплинарният екип се състои от квалифицирани специалисти, които са посветени на изучаването и разбирането на личните и психологически нужди на всеки пациент. Използвайки най-съвременното оборудване се  гарантира безопасна среда и постигане най-добрите иновативни медицински грижи, което отговаря и надхвърля международните стандарти.

Конвенционална и микро-съдовата хирургия

Проблеми, включващи структури в горния крайник, включително: кости, стави, мускули, сухожилия, нерви, кръвоносни съдове, и кожата, са диагностицирани и лекувани от специалисти с огромни знания и опит. Тези лекари са обучени за извършване на всички макро-и микро процедури,назначени да  възстановят кръвоснабдяването,да възвърнат  сензорната и моторната функция на засегната ръка, колкото е възможно повече.
Нашите екипи използват най-съвременни хирургични техники в света за лечение на:
Фрактури на китката (например на дисталния радиус и на ладиевидната кост) с помощта на специализирани метални пластини, винтове и болтове
Реконструкция на лошо или незарастнали от миналото фрактури, като се използва алогенна костна присадка
Нервните и сухожилните травми
Вродени ( по рождение) деформации, например: син- и полидактилия, брахи- и макродактилия, синдром на Apert, и други
Дегенеративни промени в хрущяла и костта ,изграждащи ставите поради хронични дегенеративни заболявания (например артрит).
Масивна травма – реимплантация на ампутирани пръстите чрез възстановяване на счупената кост,фиксиране на прекъснати нерви и наранени сухожилия, и възстановяването целостта на артерии и вени.