ВолароМед Медицински център

Медицинско лечение в Израел от световна класа

Дерматология

Контактен дерматит:

Кожни тестувания за диагностика и избор на лечение при пациенти с контактен дерматит и професионални дерматози. Провеждат се  изследвания за чувствителност към метали, алергия към козметични продукти и методи за диагностика на професионалните болести на кожата.

Израелски дерматолози работят в редица специфични клиники и лаборатории, някои свързани с чисто научни изследвания, други комбиниращи научни изследвания и клинични услуги за възрастни и деца.

Псориазис:

В допълнение към природните лечения в курортите край Мъртво море, които са световно известни и уникални по своята същност, израелските медицински центрове предоставят актуално лечение на псориазис. Различни специални кремове и мазила, а също и фототерапия: PUVA, тесни бета  и ултравиолетови лъчи.

Клиники за  Фототерапия:

Фототерапия на различни космени заболявания при  децата чрез UV-B, PUVA и Фотодинамично (PDT) лъчение са на разположение.

Специализирани клиники за лечение на кожни разявявания:

Амбулаториите предоставят лечение на  различни типове кожни язви. Някои лечебни техника са  уникални , като: личинкова  биотерапия и вакуум терапия. Израелски дерматолози са ангажирани в изследванията на  класически и нови начини за заздравяване на рани.

Mикрографски МЗ кабинет:

МЗ хирургията  е специална техника, използвана в случаи на усложнен базалноклетъчен и плоскоклетъчен карцином, както и при болестта на Bowen.

Дерматологична онкология:

Специалност, предназначена за диагностика и лечение на злокачествени кожни тумори например меланом, кожен Т-клетъчен лимфом и други. Специалисти от тази област са включени в проучванията на нови начини на  лечение на меланома  като меланомната  ваксинация.

Клиники, третиращи пигментирани кожни лезии:

Уникално компютърно проследяване на атипични бенки при пациенти с диспластични бенки, минала  и/или фамилна анамнеза за меланом, се доказа като най-добрата мярка за контрол  на неопластичните  рецидиви и разпространение на метастази.