ВолароМед Медицински център

Медицинско лечение в Израел от световна класа

Стоматология

Обичайни стоматологични процедури:

Поставяне на пломби
Коренови канали
Корони
Мостове
Протези

Всичко това може да се направи в Израел, от най-добрите ръце, насроченo  в  удобно време и със изненадващо ниски  разходи.

Израелски стоматолози предлагат  професионални решения, от превантивни и възстановителни грижи до прилагане на средства за защита от лош дъх, поставяне на шини  и TMJ терапия.

Най-честите възстановителни процедури при липсващи зъби са поставяне на  мост, зъбни имплантанти и протези.
Съвременните коренови канали са бързи и безболезнени процедури.
Скърцащи зъби или брусизъм причиняват  главоболие или болка в ушите при притискане на двете челюсти. Тази болка е признак на заболявания на темпоромандибуларната става, които нашите зъболекари могат правилно да диагностицират и лекуват.
И  възрастни, и деца ще намерят всички видове ортодонтски лечения, включително най-новите естетични съвременни прозрачни шини.
В допълнение към всички обичайни, стоматологични  услуги, Оралните и Челюстните специалисти в израелските медицински центрове извършват необходимите процедури за диагностика и лечение и следните ситуации:

Дентоалвеоларна хирургия:

Хирургична и обикновена екстракция на зъби
Aпикотомии – хирургични процедури, при които се отстранява част от корените на зъбите.Те се  предприемат  по време на традиционните ендодонтски процедури по попълване на корена,когато последните  са се провалили.
Хирургично разкриване на непоникнали зъби
Мекотъканна и костна биопсия – в случаи на патологичен растеж на тъкани, за да се разграничат доброкачествени от злокачествени тумори
Лечение на челюстни кисти
Зъбни импланти и костна регенерация за възстановяване на липсващи зъби в челюстта
Изграждане на зъбни протези и обтуратори след като меките тъкани или костни елементни са били компримирани  при туморна екстракция или след  травма.
Стоматологична реконструкция – Трите най-разпространените начини  зъболекарят да замени един или повече липсващи зъби са мост, имплант или частична протеза. Израелски стоматолози биха могли да оценят потребностите на пациентите, и вие да изберете с него/нея оптималното решение  за всеки проблем.