ВолароМед Медицински център

Медицинско лечение в Израел от световна класа

Често задавани въпроси

1.Защо Медицинският туризъм е толкова популярен?

Има много причини, но сновният отговор е, че Медицинският туризъм всъщност е по-доброто решение за много хора. Все повече хора са готови да пътуват в чужбина, за да получат лечение което не могат да получат у дома.
Може би един от най-важните фактори в популярността на Медицинския туризъм е икономически. Лечението в много страни е достигнало много високо ниво поради бюрокрация и разходи за медицински застраховки с цел за едно по-щастливо население. Медицинският туризъм предлага решение за мнозина, тъй като разходите за лечение в много страни са много по-ниски от тези в САЩ и Европа..
Медицинският туризъм се популяризира също така и с бързото обслужване на пациентите. Няма дълги опашки от пациенти, чакащи да получат своето лечение поради претоварени и бавни здравни системи. Много от пациентите, просто не могат да чакат с месеци, за да получат операциите от които се нуждаят.
Пациенти с редки и специфични заболявания избират лечение извън страната, защото вида на грижите и спецификата на лечението не могат да бъдат предоставени у дома.
Медицинският туризъм е известен също така и от туристически аспект. Далеч от стреса на дома и работното място могат да бъдат предпоставка за много по-добър и по-приятен начин да възстановяване след операция. Много хора намират за по-удобно да съчетаят тези две възможности специализирали се в медицинското лечение и туристически пакети. Идеалния партньор за комбиниране на тези две възможности ще намерите именно при нас – ВолароМед и Израел.

2.Защо ценовите различия са толкова значими?

Израелската икономика е много благоприятна в сравнение с Америка и икономиката в Европа. Заплатите и разходите са много по-различни, което ни позволява да Ви предложим най-доброто лечение на достъпни цени.

3.Каква разлика в цените мога да очаквам в сравнение например със Северна Америка и Европа?

Цената на общия пакет, включваща медицинските процедури, хоспитализация, консултантски услуги, тестове и лекарства, транспорт и настаняване може да бъде 30-60% по-ниска в сравнение с цената само на процедурата в Северна Америка и Европа.

4.Защо трябва да избера Израел, за да получа лечението от което имам нужда?

Израел е международно призната страна, като една от световните лидери в областта на медицината. Нашите лекари ползват международно признание за иновации и открития в областта на медицинските науки. От всички краища на света пациенти идват тук, тъй като Израел предлага най-високо равнище на западната медицина.

5.Можете ли да ми предоставите някаква информация за израелската култура и езици?

Хората са дошли в нашата страна от 86 различни страни, носейки със себе си богата комбинация от култура и езици. Основните езици са еврит и арабски, но английският е много разпространен, а също така и много други езици могат да бъдат чути по улиците.

6.Колко дни преди медицинската процедура трябва да бъда в Израел?

Това варира при отделните пациенти и ще бъде споменато в нашите препоръки. В повечето случаи един ден или седмица преди самото лечение.

7.Колко дни след лечението мога да остана?

Можете да останете толкова дълго, колкото искате! След като  лечението е завършено, много пациенти избират да останат, за да разгледат нашата красива страна.

8.Какви са Вашите болници? Какво е нивото на хигиена?

Нашите съоръжения са изрядни. ВолароМед гарантира, че нашите партньори се придържат към приетите стандарти за чистота и услуги, определени в Северна Америка и Европа. Няма лист с чакащи и експертни медицински сестри ще Ви придружават по време на хоспитализация.